Victorian brick wallΜια βραδιά διαφορετική υπόσχονται, απόψε, στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα, στα Λαδάδικα, οι Melo dB κι ο Δαμιανός Φαρμάκης. Παρουσιάζουν τα δικά τους τραγούδια. Γνωρίστε τους: >>>

 

Melo dB
Victorian brick wallΟι Melo dB είναι μια ροκ μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Μια παρέα φίλων με κοινές μουσικές αναζητήσεις, που ξεκίνησαν να φτιάχνουν τα τραγούδια τους τον Οκτώβρη του 2006. Στόχος τους είναι να βρουν στα τραγούδια τους τη μελωδία και τη δύναμη. Τραγούδια δηλαδή που να σε αγγίζουν , αλλά και τραγούδια με ενέργεια και πολλά ντεσιμπέλ. Έτσι ο στόχος γέννησε το όνομα Melo dB (μελωδικά ντεσιμπέλ) και γρήγορα άνοιξε ο δρόμος για την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με την LYRA το 2009. Στο πρώτο προσωπικό τους άλμπουμ, με τίτλο το όνομά τους, παρουσίασαν δέκα δικά τους τραγούδια . Δυναμικό ροκ, πολλή ενέργεια, στίχοι κοινωνικοί και ερωτικοί που σίγουρα έχουν κάτι να μας πουν. Η πενταμελής μπάντα από τη Θεσ/νίκη υπόσχεται δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις με ένα δεμένο σύνολο που απαρτίζεται από ροκ διασκευές και τραγούδια από τον πρώτο αλλά και από το νέο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 με τίτλο «Μια πτώση».
Οι Melo dB είναι οι Αναγνωστόπουλος Σταύρος (κιθάρες-φωνητικά) Κυρκούδης Θανάσης (μπάσο) Ντοβόλη Έλενα (φωνητικά-πιάνο) Παπαδόπουλος Τάσος (τύμπανα-κρουστά) Παπαπαναγιώτου Τρύφωνας (ηλεκτρική κιθάρα-φωνητικά)

Δαμιανός Φαρμάκης
Victorian brick wallΤα “Τεμάχια 10” είναι η πρώτη προσωπική συλλογή τραγουδιών του Δαμιανού Φαρμάκη και κυκλοφορεί ηλεκτρονικά από την “i tunes”. Τεμάχια στην αργκό των μουσικών -κυρίως στα ρεμπέτικα- ονομάζονται τα τραγούδια τα κάπως τετριμμένα,τα εύκολα στο αυτί του ακροατή, τα αναλώσιμα.
Το ύφος της συλλογής είναι κυρίως ηλεκτρικό, ενώ τα τραγούδια επικεντρώνουν στην ανθρώπινη συνειδητοτητα.
Οι ενορχηστρώσεις είναι των Δαμιανού Φαρμάκη, Απόστολου Σιτάρα και Μπάμπη Κατιρτζογλου. Την ηχοληψία υπογράφει ο Γιάννης Ρακιτζής.
Φιλικά συμμετέχουν οι Γιάννης Μιτσης, Παρασκευάς Θεοδωράκης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Ευγένιος Δερμιτασογλου και οι MELO DB με τις φωνές τους ενώ φιλικά παίζουν οι Δημήτρης Ρακιτζής , Αλεξάνδρα Παπαστεριοπουλου , Χρήστος Σπυριδακης.
Επίσης στο τραγούδι ΑΙΣΩΠΟΣ ακούγεται η μικρή Ειρήνη Ρακιτζή.
Ένα μοναδικό live την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

INFO
Ζωντανη Μαύρη Τρύπα (Πρώην Αγκάθι),
Βαiου 5,  Πλατεια Μοριχοβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 6949950530
Εισιτήριο θεάματος: 5€

Victorian brick wall