Οι θυελλώδεις νοτιάδες έντασης 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 9 μποφόρ, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού. Στα χθεσινά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. >>>
Την Τετάρτη, στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 8 μποφόρ στα πελάγη και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή.

Αττική

Λίγες νεφώσεις στην Αττική, οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν και ίσως βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι -νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο νομό Θεσσαλονίκης με πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.