«Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του. >>>

«Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας», πρόσθεσε, καταλήγοντας: «Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 23.15, πριν από τα μεσάνυχτα, στο σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, στο λόφο του Στρέφη.

Στο σπίτι διαμένει ο ίδιος, η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα και πέταξαν εύφλεκτο υλικό και μολότοφ. Όπως αναφέρεται, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ο  Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ σημείωσε: «Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας οι θιασώτες της βίας με αυτές τις πρακτικές. Πιστεύω ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας. Δεν μπορεί να εκθειάζεται η πολιτική βία. Δεν υπάρχει χρήσιμη βία. Πρέπει να εξοστρακίσουμε τη βία από την κοινωνία μας» πρόσθεσε.