peripoliko1.jpg

Στα ίχνη κυκλώματος που εμπορεύονταν κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων βρίσκεται η αστυνομία. >>>

 

Ήδη εντόπισε δυο αδέλφια, ηλικίας 46 και 52 χρόνων, που πουλούσαν κλεμμένους κινητήρες και ηλεκτρονικούς εγκεφάλους αυτοκινήτων.

Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν προχθές το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από πληροφορίες που διέθεταν για την δράση των αδελφών, πραγματοποίησαν έφοδο- έλεγχο σε δύο καταστήματα και μία αποθήκη, συνιδιοκτησίας των αδελφών, στις περιοχές των Αμπελοκήπων, του κέντρου πόλης και του Καλοχωρίου. Από τους ελέγχους, βρήκαν και κατέσχεσαν 7 κινητήρες αυτοκινήτων με αλλοιωμένους αριθμούς και 3 ηλεκτρονικούς εγκέφαλοι αυτοκινήτων, τα οποία ήταν κλεμμένα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση» και «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος» και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η αστυνομία αναζητά τα μέλη του κυκλώματος που είχαν αναλάβει την κλοπή των εξαρτημάτων. Εικάζεται ότι έκλεβαν αυτοκίνητα και, σε κάποιο μηχανουργείο το οποίο αναζητείται, τα διέλυαν και πουλούσαν τα ανταλλακτικά.