Aggelioforos_20110726_01.jpg

Για άλλη μία φορά, ο εκδότης της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος” της Θεσσαλονίκης, αναστέλλει την καθημερινή του έκδοση. Κι όμως, λίγους μήνες πριν, παραδεχόταν ότι, από την παρόμοια ενέργειά του, πριν ενάμιση χρόνο, μόνον ζημίες είχε… >>>

 

Την απόφασή του ανακοίνωσε σε μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, τα οποία τον επισκέφθηκαν, χθες, Παρασκευή, στο γραφείο του. Ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μάκης Βοϊτσίδης, ο αντιπρόεδρος Τ. Φωκιανίδης και το μέλος του δ.σ., Β. Κυριακούλης, όλοι εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

Και δεν ήταν μόνον αυτό: Ο κ. Μπακατσέλος ζήτησε να… αποχωρήσουν εθελουσίως οι μισοί εργαζόμενοι! Ζήτησε 40 αποχωρήσεις άμεσα και 20 σε δεύτερη φάση, για να διατηρήσει το Κυριακάτικο φύλλο και το πόρταλ της επιχείρησης. Δεν εγγυάται την καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων (δύο μισθοί) σε αυτούς που θα παραμείνουν κι επικαλείται έκθεση της εταιρίας Deloit σύμφωνα με την οποία, η επιχείρηση είναι βιώσιμη με, περίπου, 70 εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη διενέργεια εργασιακής συνέλευσης, η οποία θα γίνει σήμερα, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.