Στη μέση του δρόμου με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου εγκατέλειψε υπεραστικό λεωφορείο μια 62χρονη γυναίκα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, λίγο πριν τις 3 μ.μ. στο χωριό Αφρατή του δήμου Βιάννου. >>>

Το ορεινό χωριό από την αρχή της εβδομάδας αποκλείστηκε από το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ λόγω του ακατάλληλου οδικού δικτύου. Έτσι λοιπόν, ο οδηγός του λεωφορείου τηρώντας την απόφαση, αρνήθηκε να προσεγγίσει το χωριό για να μεταφέρει τη γυναίκα στο σπίτι της και την άφησε στη μέση του δρόμου σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το χωριό.
Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, το λεωφορείο δεν παρέκκλινε του δρομολογίου του με αποτέλεσμα η Ζαχαρένια Καμαράτου να ζήσει έναν απίστευτο Γολγοθά.

Έδειξα στον οδηγό την κάρτα αναπηρίας μου, δήλωσε στο prismanews.gr η 62χρονη γυναίκα. "Παρά τις εκκλήσεις μου, το λεωφορείο σταμάτησε στη διασταύρωση του χωριού. Το κρύο ήταν τσουχτερό κι έπεφτε χιόνι. Ευτυχώς κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποιον συγγενή μου για να μεταφέρει στο σπίτι μου. Είμαι άρρωστη γυναίκα και μέσα στο κρύο δεν θα τα κατάφερνα", διηγήθηκε.

Στην Αφράτη ζουν περίπου 100 άνθρωποι οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα είναι αποκλεισμένοι από τη συγκοινωνία των ΚΤΕΛ.