Οι δύο άνδρες έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα την ίδια στιγμή, που η αστυνομία ερευνά τις λεπτομέρειες της υπόθεσης
Οι δύο συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν από την 16η ανακρίτρια, όπου εμφανίστηκαν προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προετοιμάσουν την κατάθεσή τους. Κατηγορούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα.
Οι δύο δράστες κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους από την Αστυνομία υποστήριξαν πως ο άτυχος μετανάστης τους είχε κλείσει τη μηχανή τους με το ποδήλατό του. Στη συμπλοκή, που ακολούθησε ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε στο στήθος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Όπως είχε αναφερθεί ο ένας από τους δύο δράστες είναι πυροσβέστης και ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σώμα.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις για να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Είναι αξιοσημείωτο πως ο εντοπισμός των δραστών έγινε από έναν οδηγό ταξί, που είδε τους δύο άνδρες να αποχωρούν από το σημείο της δολοφονίας. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και έδωσε τον αριθμό της πινακίδας του σκούτερ, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί λίγο αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να συλληφθούν.
Να σημειωθεί ότι ερευνήθηκαν οι οικίες των δύο κατηγορουμένων και στα ευρήματα περιλαμβάνεται και προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής.