Να στηθούν κάλπες πρότεινε ο Βενιζέλος. >>>
«Περίμενα ότι θα υπάρξει ένα όριο στο πολιτικό θράσος και την υποκρισία. Αλλά δυστυχώς, ο Άγιος Αντώνιος που γιορτάζει σήμερα, δεν έχει διδάξει τίποτα στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη πρόσθεσε:«Παρακολουθούμε μία οργανωμένη σκευωρία που έχει στόχο το ΠΑΣΟΚ, εμένα, την κυβέρνηση, τη χώρα, τη σταθερότητα. Έχει αποδειχθεί ότι όλα ήταν ένα ψέμα με αυτά που λένε». «Ανάγκη προστασίας δεν έχουμε εμείς, έχουν οι αυτουργοί της σκευωρίας. Βλέποντας ότι έχουν επενδύσει σε πρόσωπα, που απεδείχθησαν αναξιόπιστα και τραγικά, θέτουν διαδικαστικά θέματα».

Αναφέρθηκε πάντως και στον κ. Μεϊμαράκη, λέγοντας: «Η πρόταση που αναπτύξατε είναι αυτή που εφαρμόζεται. Έτσι κάναμε στο παρελθόν. Κάθε πρόταση με χωριστή κάλπη. Είναι σωστό αυτό που λέτε και διαδικαστικά αυτό πρέπει να γίνει. Όμως, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μιλήσει.

Δεν θα μου στερήσουν εμένα το δικαίωμα ή του Γιώργου Παπανδρέου να ψηφίσουμε εκεί που πρέπει. Καθαρά πράγματα, τέσσερις κάλπες μία ανά πρόσωπο. Και ζητώ να δώσουν τα κόμματα τη συζήτηση επί της ουσίας», κατέληξε.