Με ένα νέο σενάριο συνωμοσιολογίας εναντίον της χώρας μας επανέρχονται στο προσκήνιο οι Τούρκοι, οι οποίοι μας κατηγορούν ότι αγοράζαμε απόρρητα μυστικά από δίκτυο κατασκοπείας με... ιερόδουλες. >>> 
Σύμφωνα με τη Δημοκρατία, στο συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκονται τουλάχιστον 357 άτομα, με τα πλοκάμια του να έχουν αναπτυχθεί και σε υποθέσεις ροζ εκβιασμών, με θύματα τουλάχιστον 831 ανώτατα και ανώτερα στελέχη του τουρκικού στρατού.

Οι αλλοδαπές ιερόδουλες-μέλη του δικτύου πλησίαζαν τους στρατιωτικούς και αφού βιντεοσκοπούσαν τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις στη συνέχεια τους εκβίαζαν και τους αποσπούσαν απόρρητες πληροφορίες.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, οι εγκέφαλοι της σπείρας πουλούσαν τις πληροφορίες σε ξένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα η οποία "αγόρασε" τουρκικά σχέδια στρατιωτικών επιχειρήσεων σε περίπτωση πολέμου.

Ενα, μάλιστα, από τα σχέδια αυτά φέρεται να σχετιζόταν με τους τρόπους με τους οποίους οι Τούρκοι στρατιώτες θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το ναρκοπέδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο.

Το κύκλωμα κατηγορείται ότι στόχευε στην πρόκληση ζημιάς στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ και την τουρκική κυβέρνηση. Ενας επιχειρηματίας και ένας φοιτητής φέρονται ως οι αρχηγοί του κυκλώματος, ενώ ανάμεσα στα μέλη του δικτύου, οι Τούρκοι συμπεριλαμβάνουν και μέλη της ΜΙΤ.