salpiggidis_fotakis_01Δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσέφεραν το πριμ που πήραν από την Εθνική Ομάδα, σε φορείς που φροντίζουν παιδιά, δίνοντας, έτσι, το παράδειγμα στις δύσκολες εποχές που ζούμε. >>>

 

Μάλιστα, οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ανακοίνωσαν το παραμικρό και η προσφορά τους έγινε γνωστή από τους φορείς.

Στο σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας προσέφερε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το ποσό (πριμ) που έλαβε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», για την πορεία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2012. Ο διεθνής άσσος του ΠΑΟΚ έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια και μοίρασε πολλά αυτόγραφα, προσφέροντάς τους μεγάλη χαρά.

Ο Γιώργος Φωτάκης, από την πλευρά του, αποφάσισε και διέθεσε μέρος του πριμ που προσέφερε το Ίδρυμα Στ. Νιάρχου, στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, προκειμένου να ενισχύσει ανθρώπους σε κάθε γωνιά του κόσμου που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας. Η πράξη του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία τον ευχαρίστησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για την απόφαση του να υποστηρίξει την δράση της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του.