Σύμφωνο βρίσκει τον Πανο Καμμένο η πρόταση του Βενιζέλου. >>>
«Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις την ψηφοφορία, τουλάχιστον μην την εξευτελίζεις», ανέφερε.
Και τόνισε: «Γίνεται από εκείνους που δεν μπορούν να ελέγξουν τη συγκάλυψη. Έρχεται σήμερα και προτείνει το αυτονόητο. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι η προσπάθεια να καταργηθεί η μυστικότητα, γίνεται για να ελέγξει ο Σαμαράς την ψήφο των βουλευτών», είπε και άρχισαν οι αντιδράσεις. «Γίνεται η προσπάθεια να μη δοθεί η δυνατότητα στην ελεύθερη βούληση των βουλευτών».
Λίγο αργότερα, τον διέκοψε ο κ. Μεϊμαράκης για να του πει: «Είδα ότι ήσασταν σε ένα κανάλι και παρεδόθη ο τόμος, να ξέρετε». Τότε ο κ. Καμμένος είπε: «Παρεδόθη ο τόμος αφού ενημερώσαμε ότι τον είχαμε βρει. Εδώ υπάρχει θέμα, αφού τακτοποιήθηκε το θέμα της ψηφοφορίας, υπάρχει θέμα της συζητήσεως. Αφήστε λοιπόν, όσο χρόνο θέλουν να πάρουν τα πρόσωπα που παραπέμπονται. Κι εμείς συμφωνούμε να δοθεί χρόνος αλλά να αφήσουμε τη δυνατότητα στους βουλευτές να μιλήσουν».
Και επικαλέστηκε τον Άγιο Φανούριο: «Ο ελληνικός λαός επιθυμεί σήμερα την παρουσία του Αγίου Φανουρίου για να φανερωθεί τι έχει γίνει σε αυτό τον τόπο. Υπάρχουν πολιτικοί που θέλουν να συγκαλύψουν πολιτικές ευθύνες, για τις ευθύνες Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπαδήμου μίλαγε ο Αντώνης Σαμαράς».