Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό είχαμε στα παγωμένα και ορμητικά νερά του Έβρου, όταν ένας διακινητής τους παράτησε μέσα στο ποτάμι με μία φουσκωτή βάρκα για να έρθουν στην Ελλάδα. >>>
Ο απολογισμός τραγικός. Ένα 16χρόνο παιδί πέθανε και τέσσερα ακόμη με υποθερμία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και ανάμεσά τους ένα ανήλικο αγόρι. Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθές στην παρέβρια περιοχή Μάνδρας Διδυμοτείχου, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης, ανέσυραν από την Ελληνική κοίτη του ποταμού Έβρου 9 αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν (-5- γυναίκες, -1- ανήλικη έφηβη, -1- ανήλικο έφηβο, -1- ανήλικο αγόρι και -1- άνδρα), τους οποίους πιθανώς είχε εγκαταλείψει ο διακινητής που τους μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα με λέμβο. Κατά την ανάσυρση, διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος έφηβος, ηλικίας 16 ετών περίπου, ήταν ήδη νεκρός. Το ανήλικο αγόρι και 3 γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με έντονη υποθερμία, ενώ οι λοιποί οδηγήθηκαν στο Τ.Σ.Φ. Διδυμοτείχου. Ενεργείται προανάκριση.