Χειρουργείται το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Το Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την ερχομένη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται στο Θεραπευτήριο «Υγεία» με κάταγμα στο ισχίο. >>>

Ο πρώην πρωθυπουργός, 95 χρονών σήμερα, υπέστη το κάταγμα χθες το βράδυ στην οικία του στα Χανιά όπου βρέθηκε για την πρωτοχρονιά, και αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί για τα Χριστούγεννα το Καρπενήσι.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως τα συγγενικά του πρόσωπα και αφού έγινε διάγνωση από γιατρό της περιοχής κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στην Αθήνα, όπως και έγινε χθες το βράδυ, με ειδική πτήση.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εισήχθη στο «Υγεία» και οι γιατροί ξεκίνησαν μία σειρά κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση του ορθοπεδικού προβλήματος και να διαμορφώσουν την κλινική του εικόνα.

Οι θεράποντες ιατροί του εκτιμούν ότι το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να μπορέσουν να παρέμβουν χειρουργικά, καθώς θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσουν την ειδική φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο ασθενής με αντιπηκτικά.


από το ethnos.gr