papariga_thessaloniki_synantisi_kommaton_20130126_01.jpg

Επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, για την ανταλλαγή κατηγοριών, εξαπέλυσε, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. >>>

«Να μπει ένα τέρμα στο παιχνίδι Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με τις κασέτες, τα βίντεο και τα νον πέιπερ», ζήτησε η κ. Παπαρήγα, σε δηλώσεις που έκανε, στους εκπροσώπους του Τύπου, στο περιθώριο της συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από χώρες της Βαλκανικής, που οργανώνει το ΚΚΕ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σήμερα και αύριο.

Η κ. Παπαρήγα επεσήμανε ότι «ο λαός πρέπει να ανασυνταχθεί για τα χειρότερα που έρχονται» και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει «να ελπίζουμε στον καλό κ. Τόμσεν, που ακούμε τελευταία».

Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει αλλαγή πολιτικού σκηνικού σύντομα, απάντησε πως «το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό. Πότε θα πέσει η κυβέρνηση; Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσει ο λαός να ανατρέψει αυτήν την πολιτική», πρόσθεσε.

Στη συνάντηση των κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από χώρες των Βαλκανίων, παίρνουν μέρος κόμματα από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τα Σκόπια, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία. Την εισαγωγική τοποθέτηση έκανε, από πλευράς ΚΚΕ, η γ.γ. της Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα. Η συνάντηση συνεχίζεται και αύριο.

Ε. Δ.