peripoliko1.JPG

Τριμελής σπείρα διαρρηκτών είχε δώσει, σε φαναρτζίδικο, στους Ταγαράδες, Ι.Χ. για να του αλλάξουν χρώμα και πινακίδες και να το χρησιμοποιούν στις διαρρήξεις τους, όμως αυτό τους… πρόδωσε! >>>

 

Το Ι.Χ. εντοπίστηκε κατά το βάψιμο στο μηχανουργείο και από εκεί οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη των δύο μελών της σπείρας, ηλικίας 21 και 27 χρόνων, που είναι Έλληνες. Ο τρίτος, ένας 28χρονος αλλοδαπός, στον οποίο ανήκει το Ι.Χ., αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις νεαροί διέπραξαν τρεις διαρρήξεις διαμερισμάτων και μία απόπειρα, καθώς επίσης και δύο κλοπές, στο χρονικό διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013, σε Θεσσαλονίκη,  Καβάλα και Δράμα.  Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση» και «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Από τα σπίτια που “χτύπησαν” έκλεψαν χρυσαφικά – κοσμήματα, χρυσές λίρες, κυνηγετικό όπλο και χρήματα. Επίσης, πήραν τις πινακίδες κυκλοφορίας δυο οχημάτων, προφανώς για να τις χρησιμοποιήσουν στο παραποιημένο Ι.Χ. του συνεργού τους, ώστε να μην εντοπίζονται από την αστυνομία.