vasilopita_01.jpg

Συνεχίζουν, οι σύλλογοι και οι οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, να κόβουν τις βασιλόπιτές τους, για το 2013. Σήμερα έχουμε ειδοποιηθεί για τέσσερις παρόμοιες εκδηλώσεις: >>>

 

Τη Βασιλόπιτά τους κόβουν οι πρόσκοποι της Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 4).

Βασιλόπιτα κόβουν και τα μέλη του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου Κορδελιού «Η Αγία Φωτεινή». Το συνδυάζουν με τον ετήσιο χορό τους, στα γραφεία του συλλόγου (Π. Μελά 23,Κορδελιό), στις 11 το πρωί.

Η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου «Κοσμάς ο Αιτωλός» θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Ανδρόνικου & Αγαμέμνονος Πάρκο Ελπίδος), στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στις 6.30 το απόγευμα.

Δεξίωση και κοπή της βασιλόπιτας του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Α.με.Α «Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης», θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στις 11.15 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Τριλόφου που βρίσκεται δίπλα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τριλόφου.