lafazanidis_dimarxos_01Εξώδικο προς την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής”, που εμπλέκει το όνομα του στη λίστα του ΣΔΟΕ σχετικά με το «μαύρο χρήμα» και τους τοπικούς άρχοντες έστειλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης. >>>

 

Ο δήμαρχος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το εν λόγω δημοσίευμά, όσον αφορά το πρόσωπό μου είναι αναληθές, άκρως υβριστικό, συκοφαντικό και δυσφημιστικό για το άτομό μου, η δε ελευθερία του τύπου δεν παρέχει το δικαίωμα προσβολής και καταρράκωσης της αξιοπρέπειας ενός ατόμου από αυτούς που πρέπει να ασκούν τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα».

Τονίζει πως το άρθρο είναι συκοφαντικό και αναληθές και βλάπτει σε μέγιστο βαθμό «την προσωπικότητά μου και συγκεκριμένα την κοινωνική μου και την πολιτική μου υπόσταση και δημιουργεί αρνητικότατη εντύπωση για το πρόσωπό μου σε όλη την κοινωνία αλλά και στο οικογενειακό μου περιβάλλον».

Ο κ. Λαφαζανίδης δηλώνει πως «ούτε χρήματα έχω σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού και όσα ακίνητα διαθέτω τα έχω αποκτήσει από το επάγγελμά μου που είναι αυτό του Πολιτικού Μηχανικού-κατασκευαστή, πριν από την ενασχόλησή μου με τα κοινά». Και τονίζει πως «δεν έχω λάβει γνώση από καμιά αρμόδια υπηρεσία για καμιά έρευνα που γίνεται για το πρόσωπό μου αλλά προκαλώ τον οποιονδήποτε να προβεί σε έλεγχο του πόθεν έσχες μου, αν και ήδη έχει γίνει».

Καταλήγει λέγοντας πως «με τις ‘πληροφορίες’ σας και με αυτό τον τρόπο στο πρόσωπό μου χτυπάτε την τοπική αυτοδιοίκηση ενόψει του Μνημονίου που την θέλει ανίσχυρη».