Με το αριστερό μπήκε για την ΑΕΚ το 2013, αφού αν και άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη με γκολ του Κουτρουμπή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο.



Μόλις στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιουργήθηκε μπροστά από τις δύο εστίες, στο 20ό λεπτό, από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Γιάγκο, που (άθελά του) έστρωσε στον Κουτρουμπή, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 36', σε μία ωραία αντεπίθεση με τον Περόνε να φεύγει μόνος του από δεξιά, ο Αργεντίνος βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα σε κενή εστία για το 1-1.

Στο 65ο λεπτό, ο Ναβάρο πάσαρε εξαιρετικά στον Ράγιος, ο οποίος με πλασέ απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο (η μπάλα κόντραρε και στον Παπαδημητρίου) ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Αστέρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ΑΕΚ, στο 71ο λεπτό, οι Ντε Μπλάσις και Περόνε άλλαξαν ρόλους, με τον πρώτο να βρίσκει με ωραίο τρόπο τον συμπατριώτη του, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ τον Κωνσταντόπουλο για το 3-1.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Κάστελς, Φορμίκα, Άλβαρες, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (90'+2 Πιπίνης), Καλαντζής (32' Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Περόνε (89' Έγκον)

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70' Γκερέιρο), Φέτσης (60' Κορδέρο), Γροντής (65' Σταματής), Φούντας, Πετρόπουλος
Γκολ: 36' Ντε Μπλάσις, 65' Ράγιος, 71' Περόνε / 20' Κουτρουμπής
Κίτρινες κάρτες: Μπαρτολίνι, Άλβαρες, Φορμίκα / Γροντής
Από τον/την Newsroom