Με σύνθημα «κανένα παιδί ανεμβολίαστο», ο δήμος Παύλου Μελά πραγματοποιεί διήμερο δωρεάν εμβολιασμό σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή 12 και 13 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού ιατρείου που έχει ιδρύσει. >>>

Διακόσια περίπου παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών των Δυτικών Συνοικιών που έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες του δήμου θα εμβολιαστούν. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την άνοιξη οπότε και αναμένεται να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά του δήμου Παύλου Μελά που δεν έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ταυτόχρονα τα παιδιά που θα προσέλθουν στο κοινωνικό ιατρείο το Σαββατοκύριακο θα υποβληθούν σε δωρεάν παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις.
«Στοχεύουμε όλοι οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας, ενήλικες και παιδιά, να δέχονται την απαραίτητη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την οποία δεν απολαμβάνουν πια λόγω της κρίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.
Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους εθελοντές γιατρούς του Δήμου και την Κινητή Παιδοοδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ» της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου».
Σήμερα οι εξετάσεις θα γίνουν στο κοινωνικό Ιατρείο, στην οδό  Αγ. Μαρίνας 4, της Πολίχνης. Αύριο, στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, Λήμνου 2, Νικόπολη.
Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των βιβλιαρίων υγείας και εμβολιασμών του παιδιού. 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλ: 2310 020166 και 2310 020196.