panathinaikos_panthrakikos_1_1_20130119_01Για 5ο διαδοχικό ματς δεν γεύτηκαν την χαρά της νίκης οι «πράσινοι» (τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες), που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους. >>>

 

Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος ήταν αυτοί που δέχτηκαν τα «πυρά» μεγάλης μερίδας των φίλων του «τριφυλλιού», ενώ στο τέλος και μετά το γκολ του Παπαδόπουλου, ο κόσμος τα έβαλε με όλους.

Στο 64ο λεπτό, μετά από χαμηλή σέντρα του Ζέκα ο Τοτσέ αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε, ωστόσο, ο Ισπανός στο 74΄ «εξιλεώθηκε» και με φανταστικό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Ακολούθησε η μεγάλη επέμβαση του Καρνέζη στο 80΄ στο σουτ του Παπαδόπουλου, όμως στο 85΄ ο τερματοφύλακας της εθνικής υπέπεσε σε μεγάλο λάθος που κόστισε στην ομάδα του την ισοφάριση. Έκανε κακό υπολογισμό στη σέντρα του Χρήστου κι έδωσε την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να πετύχει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του στην ανυπεράσπιστη εστία (1-1).

Ο Πανθρακικός, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής, όταν στις καθυστερήσεις το σουτ του Μίνγκα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.