pantrhakikos_platanias_1_1_20130112_01.jpg

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πλατανιά, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (66΄ Παπαδόπουλος – 51΄ Ναζλίδης) στο πλαίσιο της 17ηςαγωνιστικής. >>>

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλία και στο 10΄ το σουτ του Μπαϊκαρά εξουδετέρωσε ο Κηπουρός, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Πλατανιά επενέβη σε νέα προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

Η μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο, χάθηκε στο 35΄, όταν ο Μίνγκας γύρισε στον Μουνάφο, αυτός έπιασε «αέρα» και ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους Χανιώτες, όταν στο 51΄ ο Αναστασάκος κέρδισε την μπάλα και σέντραρε στον Ναζλίδη για το 0-1.

Στο 63΄ ο Λουσέρο «σημάδεψε» με κεφαλιά το δοκάρι, αλλά στο 66΄ ο εφετινός ηγέτης των γηπεδούχων, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ισοφάρισε σε φάση διαρκείας: στη σέντρα του Μπαϊκαρά ο Τζανής έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα βρήκε τη δοκό και ο καραδοκών Παπαδόπουλος την έσπρωξε στην άδεια εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.