Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αντιπροσωπία του συνδέσμου.



Η κατάληξη στα Σπάτα είναι ένα μόνο βήμα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αποφάσισε να πάρει η ORIGINAL 21 ως αντίδραση για την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, δεν είναι καν το πρώτο. Μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Ένωσης επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα τα γραφεία της Group Eleven και συναντήθηκαν με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Η αντιπροσωπία των οργανωμένων συζήτησε με τον πρώην πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και του ζήτησε να πάρει κι αυτός από την πλευρά του πρωτοβουλίες για να βρεθεί μια λύση στο αδιέξοδο.

Ο Νικολαϊδης εξήγησε στους οπαδούς τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να προχωρήσει η κίνηση που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να βρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ΠΑΕ, τους μετέφερε ότι δεν έχει πάψει ποτέ επί της ουσίας να τον απασχολεί το διοικητικό μέλλον της ομάδας, όμως τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση να προτείνει μια ουσιαστική διέξοδο.

Η συζήτηση των δύο πλευρών κράτησε αρκετή ώρα και αντάλλαξαν πολλούς προβληματισμούς γύρω από την ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλην του Ντέμη, η ORIGINAL έχει κάνει το τελευταίο διάστημα -μυστικές- συναντήσεις και με άλλους πρώην μετόχους.

Πηγή: aek365.com