Πριν από ένα περίπου χρόνο έγινε γνωστό πως οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού στο Σοντέτο της Ισπανίας αγόρασαν τον τυχερό λαχνό που τους έκανε εκατομμυριούχους εκτός από έναν, τον μοναδικό Έλληνα του χωριού, τον Κώστα Μητσοτάκη!



Ένα χρόνο μετά ο, κινηματογραφιστής στο επάγγελμα, αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με βασικό θέμα την... γκαντεμιά του.
Μιλώντας στην Εspresso ο συμπαραγωγός του δήλωσε "Περιμένω ακόμα τη στιγμή, που ο Κωστής θα θυμώσει, θα αφήσει τη βιτρίνα της ψυχραιμίας του να καταρρεύσει και θα εξομολογηθεί ότι είναι πραγματικά έξαλλος και με τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο. Δεν το κάνει όμως. Δεν ξέρω άλλον, που θα μπορούσε να το πάρει τόσο ήρεμα".

Ο κινηματογραφιστής αποφάσισε εκείνη την κρίσιμη στιγμή να πάρει την κάμερα στο χέρι και να βγει στους δρόμους του χωριού όταν ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα παρά την μνημειώδη ατυχία του. Κινηματογράφησε τον παροξυσμό που επικράτησε στο χωριό μετά την ανακοίνωση των νέων με τις γυναίκες να τρέχουν στα κομμωτήρια για να είναι ευπαρουσίαστες για τις τηλεοπτικές κάμερες. Οι κάτοικοι του χωριού και εφέτος αγόρασαν λαχνούς. Σημειώνουμε ότι τα χρήματα που κέρδισαν επενδύθηκαν στην ανανέωση του γεωργικού τους εξοπλισμού και στην αγορά γης.
Από τον/την Newsroom