Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την παρουσία του χθες το μεσημέρι στην Τούμπα, το γεύμα που είχε με Τσιστιακόφ-Γκοντσάρεβα και την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ

"Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, νιώθω όμορφα και χαρούμενος γιατί σήμερα είναι η βάφτιση της κόρης μου. Εχω και πολλούς φίλους εδώ, είναι γνωστή η σχέση μου με την πόλη", είπε αρχικά ο Βιεϊρίνια, ενώ μετά ρωτήθηκε αν το πρώτο πράγμα που έκανε με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ήταν να επισκεφτεί την Τούμπα: "Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την κόρη μου και να κοιμηθώ. Μετά πήγα στο μέρος που μπορώ να το αποκαλώ ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Είδα τους φίλους μου και μόνο αυτό".
Επειτα δέχθηκε ερώτηση για το γεύμα με Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, με το οποίο δημιουργήθηκε η φημολογία ότι μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, όλοι μπορούσαν μας δουν στον χώρο που ήμασταν. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα και όχι για την πιθανότητα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Εχουν πληρώσει πολλά χρήματα για μένα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου".
Για το αν οι ανακατατάξεις στον γερμανικό σύλλογο σημαίνουν κάτι για το μέλλον του δήλωσε: "Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φέρνει νέο προπονητή. Εχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και εγώ πρέπει αρχές Γενάρη να είμαι πίσω στην Γερμανία. Εχω συμβόλαιο με την ομάδα εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν αλλάζει κάτι στην σχέση μου με την Βόλφσμπουργκ".
Ακόμη, τέθηκε ερώτημα σε περίπτωση που ο Σαββίδης τα έβρισκε με την Βόλφσμπουργκ αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει: "Γι' αυτό πρέπει να ρωτήστε τους Γερμανούς. τι πλάνα έχουν για μένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο".
Βέβαια, θα ήταν πολύ δύσκολο ο Βιεϊρίνια να μιλήσει ανοιχτά με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ.
Στην εκκλησία βρέθηκε και ο συμπαίκτης του Πορτογάλου στην Βόλφσμπουργκ, Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος ρωτήθηκε αν ήρθε στην συμπρωτεύουσα μόνο για την βάφτιση, με αφορμή κάποιες φήμες που τον θέλουν και αυτόν στον στόχαστρο του ΠΑΟΚ, και απάντησε... "μόνο, μόνο".Επίσης, τον Πορτογάλο, πρώην συμπαίκτη του τίμησε και ο Βλάνταν Ιβιτς με την οικογένειά του.
πηγή:olapaok.gr