cocaine_02Νεκρός στο σπίτι του στην Καλαμαριά βρέθηκε ένας άνδρας 41 χρόνων, χθες το βράδυ, ο οποίος ήταν γνωστός στην αστυνομία ως χρήστης κοκαΐνης. Αρχικά ο θάνατός του θεωρήθηκε αιφνίδιος, όμως τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ιατροδικαστική εξέταση. >>>

 

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το πτώμα έφερε εκχυμώσεις και ρήξη ήπατος. Πρόσθεσε πως αυτά τα αίτια δεν επέφεραν το θάνατο, όμως, η παράδοξη αυτή ιστορία έκανε τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να την ερευνήσουν περισσότερο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο 41χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης μαζί με άλλους τρεις άνδρες, ηλικίας 37, 33 και 35 ετών. Έπεσε σε κώμα και οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι οι άλλοι τρεις τοξικομανείς προσπαθούσαν, με τεχνητές αναπνοές και χτυπήματα στην καρδιά, να τον επαναφέρουν. Έτσι του προκάλεσαν τις θλαστικές εκχυμώσεις, χωρίς, πάντως, αυτές να ευθύνονται για το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο και τον 33χρονο και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Επίσης, αναζητούνται ο 35χρονος και ένα ακόμη άτομο ηλικίας 20-25 ετών που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι του 41χρονου.