Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως η συνεργασία θα ωφελήσει και τον διεθνή μέσο και τον ΠΑΟΚ



Η χθεσινή ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη από τον ΠΑΟΚ ικανοποίησε τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον διεθνή μέσο για την εθνική ομάδα με τον Πορτογάλο τεχνικό να υποστηρίζει πως η μεταγραφή αυτή θα κάνει καλό και στον παίκτη και στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για να τον εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολύ απλά ότι οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στην αξία και τις δυνατότητες του παίκτη. Επιπλέον, είναι πολύ καλό και για τον Κατσουράνη, ο οποίος θα αγωνίζεται σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά στο άμεσο μέλλον την θέση του στην εθνική ομάδα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, στην οποία, όμως, απλά δεν θα έπαιζε, αν δεν είχε ενεργό παρουσία σε κάποιο σύλλογο. Συνεπώς, και μόνο αυτή η εξέλιξη, να συμφωνήσει δηλαδή με κάποια ομάδα, θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει και πάλι την θέση στην Εθνική".
Για το τι μπορεί να προσφέρει ο Κατσουράνης στον ΠΑΟΚ, ο Σάντος απάντησε: "Αυτή την απάντηση μπορεί να την δώσει ο Γιώργος Δώνης, που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, και όχι εγώ, που είμαι ο προπονητής της Εθνικής. Σέβομαι τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είναι και ο καθ'ύλην αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα".
Από τον/την Newsroom