Μιλώντας στη SportDay και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλος, ο Αργεντινός ξεκαθάρισε ότι προτιμά να μιλά με πράξεις και δη με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ που απειλεί να σπάσει.



Για την άποψη του Μαραντόνα ότι το να δημιουργείς ένα γκολ είναι το ίδιο ωραίο όπως και να το πετυχαίνεις: «Ίσως να το έλεγε επειδή εκείνος δεν σκόραρε συχνά. Αλλά όχι για να απαντήσω σοβαρά, σημασία έχει πραγματικά να κερδίζει η ομάδα. Και είμαι τυχερός γιατί έχω συμπαίκτες που πραγματικά αξίζουν πολλά. Κανείς μας δεν είναι τίποτα χωρίς την υπόλοιπη ομάδα».

Για το ρεκόρ του Μίλερ: «Είναι ένα ακόμη ρεκόρ αλλά δεν υπάρχει ψύχωση για να το πετύχω. Αν έρθει είναι καλό, αν όχι, τότε δεν πειράζει».

Για τη σύγκριση Γκουαρντιόλα-Βιλανόβα: «Πάντα το ζητάω, ο Πεπ τα προηγούμενα χρόνια όταν είχαμε προκριθεί με άφηνε να ξεκουραστώ αλλά το ίδιο θα έκανε και ο Τίτο, απλά με ρώτησε και είπα πως θέλω να μπω. Οι διαφορές μεταξύ τους; Σχεδόν καμία στον τρόπο προπόνησης. Άλλωστε η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει να κερδίζει, να βάζει πάντα ένα γκολ παραπάνω, όχι να δεχτούμε ένα λιγότερο».
Από τον/την Newsroom