Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Ολονύχτιες ανακρίσεις στην αστυνομία

Ορθή αποδείχτηκε η πρόβλεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γιώργου Γκοδοσίδη ότι η νύχτα θα είναι μακρά της Πέμπτης προς Παρασκευή θα είναι μακρά, καθώς η προσαγωγή του βασικού υπόπτου –του 35χρονου από το Μυρωδάτο - για την άγρια δολοφονία της 34χρονης Ζωής δεν έχει οδηγήσει στην πλήρη εξιχνίαση. >>>

Και αυτό γιατί υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και στοιχεία που αποκαλύπτονται. Αυτό που φαίνεται ως βέβαιο είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί από δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει ομολογήσει (ή αν το έχει κάνει στη συνέχεια το ανακάλεσε).

Άγνωστο παραμένει αν ήταν χρήσιμη η επίσκεψη στο σπίτι του επί της Περικλέους, ανδρών της ασφαλείας μαζί με τον ίδιο, προκειμένου να να διερευνηθεί ο χώρος και να εντοπιστούν τυχόν πειστήρια του εγκλήματος ή το ρόπαλο που φέρεται να χρησιμοποίησε και αποτυπώνεται, ως ένα βαθμό, και στις εντυπώσεις του ιατροδικαστή.

Σχόλια