Ο κύριος Ζέρβας απάντησε σε ερώτηση μαθητών λυκείου για τα όνειρα του και φέρεται να είπε: Να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να υποβιβαστεί ο Άρης.



Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εξέδωσε ανακοίνωση:

"Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει την αποστροφή της για τη σημερινή, δημόσια και αήθη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου, προς μαθητές Λυκείου.

Ο «κύριος» Κώστας Ζέρβας, σε ερώτηση μαθητών Λυκείου για τα όνειρά του για τη Θεσσαλονίκη δήλωσε ευθαρσώς `να πάρει πρωτάθλημα η αγαπημένη του ομάδα και να πέσει κατηγορία ο ΑΡΗΣ', δίχως ίχνος μεταμέλειας.

Οι φίλαθλες προτιμήσεις των δημοτικών αρχόντων μας είναι αδιάφορες και δεν κρίνονται από αυτές, παρά μόνο από το έργο που προσφέρουν στην πόλη. Όταν ωστόσο αυτοί προκαλούν και διχάζουν, υποδαυλίζουν το μίσος και καλλιεργούν το αίσθημα της αδικίας σε ανήλικα παιδιά τα οποία τώρα διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους, είτε με καφενειακές δηλώσεις τους, είτε εμφανιζόμενοι στο Δημοτικό Μέγαρο με οπαδικά κασκόλ, καταπατώντας κάθε έννοια ήθους και αξιοπρέπειας στην πόλη του Θεού, ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς.

Ενημερώνουμε τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος γνωρίζει τη δυναμική και το μεγαλείο του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας, ότι ο κ. Ζέρβας, είναι πλέον ανεπιθύμητος από το λαό του ΑΡΗ.

Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ"

Από τον/την Newsroom