16122006316.jpg
Αισιόδοξα τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών, για τα Χριστούγεννα. Κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να μιλήσουν σε εκπομπή του κρατικού ραδιοφώνου κι έβλεπαν, όλοι, φως στο τέλος του τούνελ – καθένας και με τον τρόπο του. >>>

 

Την εκτίμηση ότι το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά «αν εργαστούμε συστηματικά η χώρα θα απογειωθεί και πάλι» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκπομπή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Πρώτο».

Ο Αντώνης Σαμαράς προέταξε την κοινωνική συνοχή και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, λέγοντας ότι οι επενδύσεις θα είναι το όχημα για την αναστροφή της πορείας της οικονομίας, που θα οδηγήσει και σε νέες θέσεις εργασίας.

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

«Με τα όπλα που έχουμε όπως η πολιτιστική μας παράδοση και η αλληλεγγύη, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έχουμε μια πιο αισιόδοξη χρονιά», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, από την πλευρά του, χαρακτήρισε «ελπιδοφόρο» το χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, τονίζοντας ότι είναι πρόταγμα το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που πρέπει να αναπτυχθεί και να προστατεύσει όλους όσοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Μέσω Tweeter το μήνυμα Βενιζέλου.

Στην κοινωνία και την αλληλεγγύη αναφέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, το οποίο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει τα εξής:

«Οι ημέρες των γιορτών μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε το θετικό πρόσωπο της κοινωνίας μας, να εδραιώσουμε την αλληλεγγύη μας, να σκεφτούμε την αισιόδοξη προοπτική της πατρίδας μας. Αυτό όμως προϋποθέτει ενότητα, υπευθυνότητα και δουλειά. Το κλειδί του μέλλοντος το κρατάμε εμείς οι ίδιοι στα χέρια μας».