Ο νεαρός αστυνομικός μετά τη λήξη της βάρδιάς του, χαιρέτησε τους συναδέλφους του και κατευθύνθηκε προς το Καϊμακτσαλάν. Εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 27χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αριδαίας και με τη λήξη της υπηρεσίας του στις 15.00 αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει σπίτι του, όπου τον περίμεναν οι γονείς του.
Ωστόσο η χαρακτηριστική καθυστέρησή του ανησύχησε τους δικούς του και στις 18.00 ενημέρωσαν πως ακόμα δεν είχε επιστρέψει και δεν είχαν κάποια επικοινωνία μαζί του.
Η αναζήτηση, που ξεκίνησε οδήγησε σε ένα αποτρόπαιο θέαμα στο δρόμο για το Καϊμακτσαλάν. Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο και ο ιατροδικαστής, που κλήθηκε έκανε λόγο για αυτοκτονία.
Ο αυτόχειρας τοποθέτησε το υπηρεσιακό του όπλο στο μέτωπό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός σε συγγενείς και φίλος του νέου, ενώ τα αίτια της αυτοχειρίας εξετάζονται. Τα στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι η πράξη του σχετίζεται με δύο ΕΔΕ, που σχηματίζονται εις βάρος του, από την περίοδο, που υπηρετούσε στην Κω.