Με 87 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 2 μ.μ., στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, η 29η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διεκόπη στις 19 Δεκεμβρίου 2012 μετά από παρέμβαση των εργαζομένων. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: >>>



  • -Έγκριση έκθεσης τρίτου τριμήνου έτους 2012, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  • -Η προμήθεια με τακτικούς δημόσιους διαγωνισμούς ημιφορτηγών και πλυστικών οχημάτων, 600 μεταλλικών κάδων απορριμμάτων δαπάνης και συστήματος αποκονίωσης και απόσμησης για το ΣΜΑ για τις ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητας.
  • -Η διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης, καθώς και του χειμερινού κύκλου του προγράμματος «Γαστρονομικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Food Festival» που θα διαρκέσει  μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2012.   
  • - Η συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα RAIL4SEE «Οι πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ως σιδηροδρομικοί κόμβοι».
  • -Η διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την υλοποίηση της Πράξης «Ολοκληρωμένο πλαίσιο ενίσχυσης ποιότητας υπηρεσιών και αναβάθμισης διαχειριστικής λειτουργίας των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΠΦΥ) στον Δήμο Θεσσαλονίκης.