Στην κάμερα της Nova μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στους ποδοσφαιριστές του όσο και στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.



- Μετά το τέλος του αγώνα στη Βέροια, είπατε κάποια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου τα οποία συζητήθηκαν κι είχαν να κάνουν με το θέμα της ανάγκης για έναν παίκτη στην άμυνα με προσωπικότητα. Τρόπον τινά αυτό που ειπώθηκε ήταν σα να υποτιμώνται ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα κι οι οποίοι είναι δικές σας επιλογές. Θα θέλατε να το διευκρινίσετε;

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ είμαι ξεκάθαρος σε κάποια πράγματα και σ’ ότι αφορά το πώς θέλουμε να γίνουμε στο μέλλον. Είναι φανερό ότι η ομάδα μας θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη και να βελτιώνεται τόσο από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, γιατί είναι αυτή η καθημερινή μας δουλειά κι αυτός είναι ο πρώτος κι ο βασικός στόχος και μετά είναι κάποια άλλα πράγματα που αφορούν τα μεταγραφικά για το πώς η ομάδα θα βελτιώνεται και θα γίνεται καλύτερη ώστε κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Ο καθένας μπορεί να δώσει οποιαδήποτε ερμηνεία και ξέρετε αυτό είναι και το ωραίο πράγμα στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα όπου πολλές φορές η ερμηνεία γίνεται ... παρερμηνεία. Τώρα, από εκεί και πέρα στο αν εγώ υποτιμώ τους παίκτες τους οποίους έχω, με τους οποίους λειτουργούμε ... νομίζω καλύτερα το αντιλαμβάνεστε κι εσείς οι ίδιοι που παρακολουθείτε τις προπονήσεις και ξέρετε τι σχέση έχω με τους ποδοσφαιριστές. Η εμπιστοσύνη που έχω στους ποδοσφαιριστές μου, στην ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά καθημερινά ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Γίνονται πολλές φορές αναλύσεις, συζητήσεις, δουλειά μέσα στο γήπεδο και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ίδιοι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που έχουμε παρουσιάσει στα τελευταία τέσσερα - πέντε παιχνίδια. Η ομάδα αυτή έχει δείξει σε κάποια παιχνίδια ποιο μπορεί να είναι το καλό της σημείο, δε θα έλεγα το ταβάνι της όμως σε κάποια παιχνίδια όπως ήταν με την Ξάνθη, όπως ήταν με τον Αρη, όπως ήταν με τη Ραπίντ εντός έδρας, ακόμη και με την Μπνέι Γιεχούντα που μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος αντίπαλος, αυτό το σημείο λοιπόν εμείς πρέπει να το φτάσουμε και να κρατήσουμε μια ισορροπία από εκεί και πέρα και το βασικό πράγμα είναι να βελτιώνονται οι ποδοσφαιριστές, ειδικότερα οι νέοι που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Αρα λοιπόν, όποιος θέλει να μπει στη διαδικασία από έλλειψη εμπιστοσύνης δικιά μου προς τους ποδοσφαιριστές εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Απλώς πολλές φορές είναι μεγάλο λάθος να μπαίνουμε σε μια λογική να παρερμηνεύονται πράγματα και να μη θέλουμε ν« ακούσουμε την πραγματικότητα, ποιος θα είναι ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στο σημείο που όλοι θέλουμε κι όλοι ονειρευόμαστε».
Από τον/την Newsroom