aporrimmatoforo_02.jpg
Ως αύριο αναμένεται να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα σκουπίδια στο δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό επισήμανε στη Ραδιοεφημερίδα του FM100 και στον δημοσιογράφο Δ.Ι.Ασπροπούλη, ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς. >>>

Όπως είπε, οι υπηρεσίες καθαριότητας βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «ως το τέλος Γενάρη θα είναι σε θέση να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης 40 απορριμματοφόρα και 10 τράκτορες, που θα έχουν επιδιορθωθεί από ιδιωτικά συνεργεία στο πλαίσιο της σύμβασης που υπέγραψε ο δήμος» κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Παππά, «θα ανανεώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της καθαριότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης».

Όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τους Επαγγελματίες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, για να αλλάξει το ωράριο αποκομιδής των απορριμμάτων. Έτσι, πλέον, η αποκομιδή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα γίνεται βασικά στις 10 το βράδυ, ενώ καθολική αποκομιδή θα γίνεται και κάθε πρωί, στις 6.30. Επίσης, στις επιβαρυμένες περιοχές, θα γίνεται μια επιχείρηση – σκούπα, με δύο απορριμματοφόρα, κάθε μέρα, στις 3 μετά το μεσημέρι.