Κλείνει, στις 10 το βράδυ σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, η σήραγγα Κατερίνης, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας. Θα παραμείνει κλειστή ως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, δηλαδή για 8 ώρες. >>>

 

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης, σήμερα το βράδυ πρόκειται να διεξαχθεί Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας στη σήραγγα, με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) καθώς και του προσωπικού της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε..

Για την ασφαλή διεξαγωγή της άσκησης, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας από τον νότιο κόμβο Κατερίνης έως τον κόμβο Κορινού, από τις 10 το βράδυ της Τρίτης 11.12.2012 έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 12.12.2012.

Η κυκλοφορία θα γίνει από παρακαμπτήριους. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr