Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».



«Σε προηγούμενα παιχνίδια υπήρξε αλλοίωση συνθηκών αγώνα και κατ’ επέκταση αποτελέσματος με τα ανύπαρκτα πέναλτι που σφυρίχτηκαν σε βάρος της ομάδας μας, καθώς και τις κόκκινες κάρτες-φάντασμα που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο υπήρξε ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα αφενός τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος δεν… είδε το πεντακάθαρο χέρι που έκανε ο Σκόνδρας στο κοντρόλ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα και αφετέρου τον επίσημο Ατρόμητο, που βιάστηκε να πάρει θέση για την επίμαχη φάση.

Αδιάψευστος μάρτυρας της… σφαγής είναι το βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Facebook και στο Twitter.

Ως ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία από τα αρμόδια όργανα του ανεπιθύμητου για μας Δασκαλόπουλου.

Υ.Γ.: Κύριοι, της ΠΑΕ Ατρόμητος τα περί… νουθεσιών προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, πρωταθλητές Ελλάδας με την Κ-20 και Κ-17 –τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για το ήθος τους- σας τα επιστρέφουμε για τους παίκτες της δικής σας ομάδας, οι οποίοι με ειρωνικό και προκλητικό τρόπο πανηγύρισαν το αντικανονικό γκολ της ισοφάρισης, καθώς και για τους ανθρώπους του πάγκου της ομάδας σας, οι οποίοι συνεχώς προκαλούσαν τον κόσμο του ΑΡΗ.

Υ.Γ. 1: Κύριοι, της ΠΑΕ Ατρόμητος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στον ΑΡΗ μαθαίνουμε τα παιδιά να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και για αυτό κατέκτησαν πανάξια και με το σπαθί τους τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας και όχι για να πετυχαίνουν γκολ με το χέρι και μετά να προκαλούν τον κόσμο με τον πανηγυρισμό τους.

Υ.Γ. 2: Προφανώς για σας μετράει πρωτίστως η «ψευτομαγκιά» και το «οπαδιλίκι», προκειμένου να χρίσετε κάποιον αρχηγό στην ομάδα σας.

Υ.Γ. 3: Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, βλέποντας ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, σε επαγρύπνηση, ενότητα και συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Από τον/την Newsroom



AA