ptoma_40_ekklhsies_20121217_01.jpg
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, πλέον, ο δολοφόνος του 79χρονου καθηγητή το πτώμα του οποίου βρέθηκε, χθες, σε κάδο ανακύκλωσης, σε δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών. >>>

Πρόκειται για 25χρονο Μαροκινό που νοίκιαζε ένα από τα δώματα στην διώροφη οικοδομή του θύματος, μαζί με άλλους ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανάκριση παραδέχτηκε το έγκλημα, όμως υποστήριξε πως το διέπραξε μαζί με άλλους τρεις Μαροκινούς.

Η αστυνομία, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πιστεύει πως ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει κάτι τέτοιο, για λόγους αντεκδίκησης, καθώς οι τρεις αλλοδαποί είναι αυτοί που, από την πρώτη στιγμή, τον είχαν κατονομάσει ως δράστη της στυγερής δολοφονίας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της εξέτασης DNA, που διεξάγεται στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς, πάνω στο κρεβάτι του 25χρονου Μαροκινού βρέθηκε αίμα και σωματικά υγρά.

Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Σμύρω Κακάλη η οποία άσκησε εναντίον του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Στην εισαγγελέα υποστήριξε ότι δε θυμάται τι έγινε, επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.


Η φωτογραφία είναι από το thestival.gr