Καμία βιαστική απόφαση δεν θα πάρει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για πιθανή αντικατάσταση, έστω και προσωρινή, του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της ομάδας. Αισιόδοξοι οι γιατροί.


Στάση αναμονής τηρεί η Μπαρτσελόνα για τον Τίτο Βιλανόβα. Η είδηση πως παρουσίασε εκ νέου όγκο στην παρωτίδα προκάλεσε σοκ στις τάξεις της διοίκησης, που όμως δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για τον πάγκο της ομάδας.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως ο προπονητής της «Μπάρτσα» θα επιστρέψει πολύ σύντομα στα καθήκοντά του, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας δεν θα πάρει καμία απόφαση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τις προσεχείς ημέρες και μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Βιλανόβα, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θα έχει συζήτηση με τον προπονητή και εν συνεχεία θα ληφθούν αποφάσεις.

Αυτό που καθίσταται σαφές από πλευράς Μπαρτσελόνα είναι πως δεν έχει προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ξανά, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά του ο άλλοτε βοηθός του.
Από τον/την Newsroom