koppa_01«Η σαφής θέση του ΚΚΕ είναι κατανοητή, αν και λάθος. Με τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Πρώτα, ευθυνόμασταν ως συγκυβέρνηση, επειδή καθυστερούσαμε να πάρουμε τη δόση. Τώρα υποστηρίζουν ότι η δόση δεν είναι σημαντική. Ας διαλέξουν». >>>

Αυτό υπογράμμισε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του FM100 και στον δημοσιογράφο Δ.Ι.Ασπροπούλη.

Όπως είπε, η έγκριση της δόσης «ήταν η επιβεβαίωση μιας απόφασης που είχε ληφθεί». Τη χαρακτήρισε «ένεση με… σούπερ δόση» που «εξασφαλίζει ρευστότητα» και «ελπίδες για ανάπτυξη».

Στην επισήμανση ότι τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στις τράπεζες, υποστήριξε ότι «οι τραπεζίτες δεν μπορούν, πλέον, να κάνουν προσωπικό παιχνίδι, αφού –δυστυχώς για τη χώρα- βρισκόμαστε υπό επιτήρηση. Τα χρήματα δεν είναι για την τσέπη των τραπεζιτών, αλλά για τις χρεοκοπημένες τράπεζες, στις οποίες οι μικροκαταθέτες έχουν εμπιστευτεί τις οικονομίες τους. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε κανέναν δε συμφέρει η κατάρρευση των τραπεζών», κατέληξε η κ. Κοππά.