Ôá ãñáöåßá ôïõ ÐÁÓÏÊ ïðïõ ðñãáìáôïðïéÞèçêå ç óõíåäñßáóç ôïõ ðïëéôéêïý óõìâïõëßïõ ôïõ êüììáôïò, ÐÝìðôç 29 Áðñéëßïõ 2010.
Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα κάνει ρεβεγιόν, απόψε, στο σπίτι στους Ελαιώνες, ή στην Αθήνα. Το σίγουρο είναι ότι δε θα το διασκεδάζει ιδιαίτερα, σκεπτόμενος τα οικονομικά του κόμματος. >>>

 

Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν να πληρώσουν στους εργαζόμενους, ούτε το δώρο! Και τους χρωστούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 11 μηνών μισθούς…

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, είχε μια ιδέα για να εκτονωθεί, κάπως, η κατάσταση. Να δώσουν οι βουλευτές από 5.000 ευρώ και οι ευρωβουλευτές από 10.000 ευρώ και να μοιραστούν αυτά τα χρήματα στους εργαζόμενους.

Στο κάλεσμά του, όμως, όπως αναφέρουν, σήμερα, τα Νέα, ανταποκρίθηκαν μόλις οκτώ (αριθμός 8) βουλευτές! Μάλιστα, 2-3 απάντησαν ότι, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, αδυνατούν να κάνουν κάτι τέτοιο!

Εμείς να θυμίσουμε ότι, στις 12 Δεκεμβρίου, σε μια σκληρή ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο “κίνημα”, αφού έθεταν τα αιτήματά τους κι απειλούσαν ότι, από την πρώτη βδομάδα του 2013 θα αναρτούσαν, ξανά, το blog των… Απλήρωτων, κατέληγαν:

“Θα θέλαμε να πούμε στα νέα 'παλιά' μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να  σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειες τους είναι 'χορτάτοι', και κάτι άλλο... επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν έχουμε απάντηση… ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!”