eyath_sima_0“Διπλοθεσίτης” φαίνεται πως θα είναι από σήμερα ο, έως τώρα, διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Νίκος Παπαδάκης. Οι πληροφορίες –τις οποίες δημοσιεύει ο σημερινός “Αγγελιοφόρος”- τον θέλουν να αναλαμβάνει και πρόεδρος. >>>

 

Σήμερα έχει συγκληθεί εκτάκτως η γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ για να ανακοινωθεί η «αλλαγή φρουράς» στο διοικητικό της συμβούλιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αννίτας Στιβακτάκη, ο νυν πρόεδρος Κ. Καμάκας από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αποχωρεί, αλλά το ΠΑΣΟΚ διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στη διοίκηση της εταιρίας, καθώς ο κ. Παπαδάκης εκτός από διευθύνων σύμβουλος, αναλαμβάνει και τη θέση του προέδρου.

Κατά άλλες πληροφορίες, που επικαλείται το ρεπορτάζ, διατηρούνται οι δύο θέσεις αντιπροέδρων, αλλάζουν όμως τα πρόσωπα σε αυτές. Απομακρύνονται ο Δ. Ασβεστάς και ο Α. Τσολάκης και τις θέσεις μοιράζονται από μία η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ. Εκλεκτή του κόμματος του κ. Σαμαρά είναι η Π. Ράλλη, πολιτικός μηχανικός, ενώ την έτερη θέση αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β’ Θεσσαλονίκης, χημικός - μηχανικός Κ. Κουτρούκης.

Σε ό, τι αφορά το ΠΑΣΟΚ αν και αρχικά φάνηκε να υπάρχει διαπραγμάτευση για τρεις θέσεις τελικά θα διατηρήσει τις δύο στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα φέρεται να διατηρεί μόνον ένα από τα ήδη ορισμένα μέλη του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ, το συνταγματολόγο Δ. Ζακαλκά, και να τοποθετεί ένα νέο, το Μ. Τσάφη.