Aναλυτικά η συνέντευξή του στη "SportDay":



Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι σε έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ. Κατά πρώτον, έχεις γίνει αποδέκτης σχετικού ενδιαφέροντος, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του ατζέντη σου;

"Δεν μου αρέσει να κάνω δηλώσεις για άλλες ομάδες, τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με τη Μονακό. Βεβαίως, αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ είναι σεβαστό και τιμητικό για εμένα, καθώς πρόκειται για μεγάλη ομάδα".

Κατά δεύτερον, θα έβλεπες με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική; θα συζητούσες, δηλαδή, με τον ΠΑΟΚ;

"Εχω ξαναπεί ότι όσο περισσότερο μπορώ να μείνω στο εξωτερικό θα το κάνω. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή οι συνθήκες στη Μονακό αλλάξουν για μένα και δεν είναι όπως θα ήθελα, θα μπορούσα να συζητήσω με οποιονδήποτε τυχόν ενδιαφερόμενο, με βάση αυτό που θα πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο δυνατό για την καριέρα μου".

Γενικότερα είσαι σε φάση ζωής που θα γούσταρες να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

"Αυτό εξαρτάται πάντα από τις συνθήκες. Αν συνεχίσω να παίζω στη Μονακό και να είμαι καλά στην ψυχολογία μου εδώ. Θέλω να πάω με την ομάδα στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και να προσφέρω. Αν όχι, δεν θα "πατήσω" πάνω στο συμβόλαιο μόνο για να παίρνω τα χρήματα και να κάθομαι. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο".

Τελικά τι είχες ανεβάσει τότε στο twitter και έγινε ντόρος;

"Οταν δεν αγωνιζόμουν εκείνο τον καιρό ένιωθα άσχημα. Και η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι αυτό που ανέβαζα, το "Μετακομίζω" του Κιάμου. αντιπροσώπευε κατά κάποιον τρόπο την τότε ψυχολογία μου. Ωστόσο αυτό δεν είχε να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Εγώ ούτε θέλω να παίζω με τον κόσμο ούτε να προκαλώ".

Το καλοκαίρι ακούστηκε πάλι το όνομά σου για τον Ολυμπιακό (σ.σ.: πρόσφατα μάλιστα υπήρξαν κι άλλα δημοσιεύματα). Σε πλησίασαν;

"Το καλοκαίρι ήμουν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας μου. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με ομάδες, ωστόσο η μοίρα έμελλε να με επαναφέρει στη Μονακό".
Από τον/την Newsroom