Ο Γάλλος άσος που επανήλθε στις προπονήσεις, τόνισε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.



Είναι γεγονός πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του. Όμως ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν το βάζει κάτω. Ο Γάλλος άσος που επανήλθε στις προπονήσεις, τόνισε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Το τρέχον συμβόλαιο του Γάλλου άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2013. Κάτι που σημαίνει πως στους προσεχείς μήνες θα κληθεί να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό του μέλλον σε κάποιο σύλλογο.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει ξεκάθαρη επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" και γιατί όχι σε μερικά χρόνια να κλείσει την καριέρα του στους Καταλανούς, όπου βρίσκεται από το 2007.

«Είμαι εξαιρετικά στη Μπαρτσελόνα και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. Είναι αλήθεια ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ενδιαφερθεί για εμένα, αλλά η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα στη Βαρκελώνη. Θέλω να συνεχίσω εδώ», ήταν τα λόγια του στο επίσημο κανάλι της Λιόν, όπου βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «λιονέ».

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς είχα στήριξη από φίλους και συγγενείς που μου έδιναν δύναμη. Θέλω να πιστεύω πως η αρρώστια δεν θα με επηρεάσει άλλο στο μέλλον. Πλέον είμαι καλά και μου έχει δοθεί το ‘ok’ για να αγωνιστώ και πάλι σύντομα. Προπονούμαι κάθε μέρα, ωστόσο δεν θα βιαστώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να είμαι απόλυτα υγιής», ανέφερε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και για το πώς αισθάνεται τώρα.
Από τον/την Newsroom