Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κατσουράνης μιλά για όλα.



Για την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Ήταν από τις αποφάσεις της ζωής μου που δεν σκέφτηκα πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχουν μπει καινούργιοι άνθρωποι και μου άρεσε η ιδέα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

Για το αν βοήθησε στην απόφασή του η δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ με την έλευση Σαββίδη, αλλά και τον κόσμο που την υποστηρίζει: «Η ομάδα είναι ανταγωνιστική, εγώ θα πάω να δώσω ό,τι μπορώ σαν επαγγελματίας 100% να βοηθήσω το ήδη υπάρχων αξιόλογο υλικό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αν θα παίξει μέσος η κεντρικός αμυντικός: «Δεν είναι δική μου απόφαση σε όλη μου τη ζωή δεν είχα θέμα το που θα αγωνιστώ, εγώ παίζω όπου μου πουν».

Για το αν ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου και θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες να επιστρέψω».

Για τα όσα ακούγονται για τον χαρακτήρα του: «Πολλά ακούγονται, έτσι είμαστε σαν λαός. Ο καθένας έχει την άποψή του. Μπορεί να βλέπω εγώ λάθος τα πράγματα και να είμαι κακός, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω. Μην ξεχνάμε πως στον ΠΑΟΚ είναι δύο άνθρωποι που υπήρξαν συμπαίκτες μου για πολύ καιρό και ο κύριος Βρύζας ήταν και προπονητής μου. Το λένε κάποιοι και αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα με επέλεγαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ο καθένας έχει την άποψή του και ο καθένας μπορεί να μάθει ποιος είναι ποιος και ο χαρακτήρας του. Πάντοτε προσπαθούσα να βάζω το συμφέρον της ομάδας».

Για το αν οι λόγοι αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό ήταν οικονομικοί: «Δεν γνωρίζω αν οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Εγώ πήγα και έφυγα σαν κύριος και ο καθένας ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Έχω μέσα μου την άποψή μου και δεν θέλω να πω κάτι».

Για τον ΠΑΟΚ και την δυναμική του: «Είναι μεγάλο σωματείο και ιστορικό, από την στιγμή που η ομάδα οργανώνεται όλο και πιο γρήγορα μπορεί να φτάσει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να απευθύνομαι στον κόσμο. Θέλω όμως να πω πως θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους του».
Από τον/την Newsroom