dimarxeio_thessalonikis_katalipsi_20121201_01.jpg
Κλειστές θα παραμείνουν έως και την Τετάρτη οι δημοτικές υπηρεσίες, μετά την προκήρυξη νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα και αύριο από την ΠΟΕ - ΟΤΑ, ενώ την Τετάρτη η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. >>>

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ ανακοίνωσε επίσης ότι θα συμμετάσχει μαζικά και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην «Πλατεία Κλαυθμώνος-Αντώνη Μανιτάκη», από την ΑΔΕΔΥ.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες πόλεις, την ίδια μέρα.

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι δήμαρχοι και διαμαρτύρονται για την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πλέον οι δήμοι, που απειλούνται ακόμη και με λουκέτα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στη 1 μετά το μεσημέρι.

Η κινητοποίηση διοργανώνεται μετά τις αποφάσεις για δυναμικές αντιδράσεις του συνεδρίου της ΚΕΔΕ και στο πλαίσιο της θα ενημερωθεί ο υπουργός, Θ. Καράογλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όλα τα κοινωνικο-προνοιακά προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και για αιτήματα της ΠΕΔΚΜ.