Προσωπική δήλωση του Αλεξίου Κούγια στο σάιτ της Παναχαϊκής:


«Είμαι 45 χρόνια στο ποδόσφαιρο είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως διοικών το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε ως ιδιοκτήτης ομάδων αλλά τέτοια συναισθήματα αηδίας από δήθεν φιλάθλους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο πρώτη φορά έχω νιώσει.

Θέλω να ρωτήσω αυτούς τους αλήτες που είχαν προετοιμάσει συνθήματα για την νεκρή μητέρα μου και για την 8 ετών κόρη μου αν νιώθουν ικανοποιημένοι για την κατάντια τους.

Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που αποθέωναν με πανό και με συνθήματα τον Αχιλλέα Μπέο και απειλούσαν την ζωή μου γιατί τόλμησα να πάω στο γήπεδο αν θα έστελναν τα παιδιά τους μόνα τους σε μια 3ημερη εκδρομή είτε με τον Αχιλλέα Μπέο είτε με το στενό του περιβάλλον στο Βόλο και στην Αθήνα.

Λυπάμαι γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά συνέβησαν σε μια πόλη που διδάσκει διαχρονικά πολιτισμό και ήθος, τον Βόλο, μετά από 4 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ενός κ των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης που όπως αποδείχτηκε από τις κασέτες της ΕΥΠ μετέτρεψαν την κορυφαία λαϊκή κοινωνική εκδήλωση σε μέσον παράνομου πλουτισμού τους.

Λυπάμαι που η εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αφορμή την νόμιμη παρουσία μου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου διέλυσε το παράνομο παραμύθι της ΕΠΟ περί δήθεν απαγορεύσεως μου να πηγαίνω και να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες όποτε θέλω και όπου θέλω ως φίλαθλος».
Από τον/την Newsroom



AA