Εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για τον Γιώργο Σαμαρά έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης



Αναλυτικά όσα γράφει η εφημερίδα Metrosport:

«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Μ» λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου έδωσε εντολή στον Ζήση Βρύζα να προσεγγίσει τον Γιώργο Σαμαρά, όπερ και εγέννετο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά προ ημερών με τον 27χρονο άσο της Σέλτικ και τον ενημέρωσε για την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να «μετακομίσει» από τη Γλασκόβη στη Θεσσαλονίκη, γνωστοποιώντας του παράλληλα και το ποσό που προτίθεται να του δώσει ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, σε περίπτωση που τον παραχωρήσει η ομάδα του.

Ποσό, που μοιάζει... τρελό για τα ελληνικά δεδομένα και παράλληλα ικανό να ικανοποιήσει και τον'Ελληνα άσο, με τον Βρύζα να του μεταφέρει παράλληλα και την πρόθεση του Σαββίδη να βγάλει από τα ταμεία του το όποιο ποσό θα απαιτήσει η Σέλτικ προκειμένου να τον πουλήσει. Ποια ήταν η αντίδραση του Σαμαρά; Αφού ευχαρίστησε τον Ζήση Βρύζα για το τιμητικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, τον ενημέρωσε πως δύσκολα στην παρούσα φάση θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όντας απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την παρουσία του στους «πράσινους» της Γλασκόβης όσο και από τις συνθήκες ζωής του στην πρωτεύουσα της Σκοτίας.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει στο μέλλον την «ασπρόμαυρη» φανέλα και να αγωνιστεί για τον σύλλογο που υποστηρίζει από μικρός, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν».
Από τον/την Newsroom