Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Tv Glam".



Με τη νέα σεζόν εμφανίζεται και το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, το οποίο μάλιστα ανθεί στο ηλικιακό κοινό που σας παρακολουθεί. Είχατε δεύτερες σκέψεις ως προς το αν θα ασχοληθείτε με αυτό; Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο χειρισμό του θέματος;

Είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το θέμα της Χρυσής Αυγής. Ο φασισμός είναι ένα ιδιαίτερο σοβαρό, ύπουλο και επικίνδυνο θέμα σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά σε περιόδους κρίσης, ανασφάλειας και ελλιπούς παιδείας, και γι΄αυτό μας προβληματίζει πολύ.



Έχει γραφτεί ότι συζητάτε για μια ακόμη εκπομπή στο κανάλι. Αν ισχύει, τι περιεχόμενο θα έχει;

Αυτό είναι κάτι που έχει προκύψει τελείως αυθόρμητα σε μια εκπομπή μας, στην οποία έτυχε πολλοί τηλεθεατές να μας ζητάνε τραγούδια μέσω μηνυμάτων. Επειδή είμαστε όλοι λάτρεις του ραδιοφώνου και της μουσικής, άλλο που δεν θέλαμε. Μου ήρθε λοιπόν εκείνη τη στιγμή να ζητήσω από τον ΑΝΤ1 ένα βράδυ να κάνουμε ένα διαφορετικό "Ράδιο αρβύλα" αμέσως μετά την κανονική μετάδοση της εκπομπής, μόνο με τραγούδια και αφιερώσει, σαν το παλιό πειρατικό ραδιόφωνο. Μπορεί και να γίνει κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις...Δεν υπάρχει όμως κάτι περισσότερο να σας πω.



Πηγή: Tv Glam
Από τον/την Newsroom