Ο βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκπρόσωπος του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, μίλησε σήμερα στον «9.84».



«Κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησης, είχα κληθεί να διατυπώσω την άποψή μου για την προγραμματική επιθυμία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προχωρήσει σε συνέδριο. Είπα, λοιπόν, ότι είναι διακριτοί οι ρόλοι του Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με την έννοια ότι δεν μπορεί ένας άλλος πολιτικός χώρος -ο οποίος συνεργάστηκε πριν-, να παρεμβαίνει στα εντός των Ανεξάρτητων Ελλήνων δρώμενα. Από εκεί και πέρα, σέβομαι απολύτως -και για λόγους πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας-, το ότι δεν μπορώ να πάρω μέρος και να διατυπώσω την άποψή μου για όλα εκείνα που αντιμετωπίζει σήμερα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Και πρόσθεσε: «Το εσωκομματικό πρόβλημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν με αγγίζει, όσο δεν επηρεάζονται τα δεκατέσσερα σημεία συμφωνίας προεκλογικά. Εάν κάποιο από αυτά αλλάξει, εάν κάποιο από αυτά αναιρεθεί από τους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τότε θα δείτε ποια θα είναι η δική μου στάση, συμπεριφορά, εκτίμηση και πρόταση
Από τον/την Newsroom