kypello-elladas-2010-2011-apotelesmata.jpg

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, πριν ξεκινήσει ο αποψινός αγώνας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. >>>

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο όταν οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι ακόμα ένας αστυνομικός.

Ο Φωστήρας δημιούργησε την πρώτη έκπληξη στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς παρά την ήττα στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο με 2-1 (13΄, 21΄ Ντούνης - 78΄ Κάμπας), προκρίθηκε χάρις στο εκτός έδρας γκολ, καθώς στον Ταύρο είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο Πανθρακικός προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-1 που απέσπασε στο Βόλο από τη γηπεδούχο Νίκη, σε συνδυασμό με το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Βαϊρουά, στο 57΄ για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Κυριάκου στο 61. Στους «16» η ακριτική ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από τη συνάντηση ΟΦΗ-Απόλλωνας Σμύρνης.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας και στον επαναληπτικό αγώνα την Προοδευτική, με 2-1, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.